D’ar yaou 29 a viz Du, graet hon eus bara gant Frédéric, un baraer barrek kenañ. Un tamm bleud, ur banne dour, goell hag un tamm greun, nerzh evit labourat an toaz : setu graet eo ar bara!! Goudes-se ha da c’hortoz ar bara a oa er forn, hadet hon eus greun gwinizh-du e podadoù gant douar.
Debret hon eus un tamm bara er fin an devezh, ha kaset hon eus 2 vara er gêr. Ur gwir lip-e-bav !!
Trugarez da Frédéric evit un devezh ne c’haller ket ankouaat !!
Jeudi 29 novembre nous avons fabriqué du pain avec Frédéric un super boulanger! Un peu de farine, d’eau, de la levure et des graines: et voilà on a fait du pain. En attendant le pain qui cuisait dans le four, nous avons semé des graines de sarrazin dans des petits pots. Enfin nous avons le pain à la fin de la journée, et nous avons emporté deux pains à la maison. Un vrai régal !
Merci a Frédéric, c’est une journée qu’on n’oubliera pas !